© 2023 para Daniela Jaurez. Creado con Wix.com

REGLAMENT

1. Places limitades a 200 corredors per ordre d’inscripció. Les inscripcions s’obriran properament i es tancaran el 08/03/2019. Estigueu al cas que volen!

2. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament.

3. L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa.

4. El dorsal es podrà recollir a partir d’una hora abans de l’hora de sortida en el lloc de la cursa.

5. La sortida es donarà a la Plaça del Doctor Monmany de Sant Pere de Torelló. La sortida als corredors es començarà a donar a les 09:00 del matí. Caldrà recollir el xip i el dorsal almenys mitja hora abans de la sortida del primer corredor.

6. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència de controls en els punts conflictius.

7. Hi haurà un avituallament líquid a meitat del recorregut.

8. La carretera de Bellmunt estarà oberta al trànsit però comptarà amb col·laboradors que controlaran el trànsit en els punts on la carretera es creua amb el recorregut.

9. Cal dur sempre el dorsal en un lloc visible.

10. Hi haurà dues categories: una individual i una per equips (cada equip estarà formar per 3 persones).

11. La cursa és oberta a majors de 18 anys. Els menors d’edat, sempre que tinguin més de 14 anys, podran participar a la cursa presentant degudament omplert el dia de la prova el document d’autorització paterna. Si no es presenta el document o no està correctament omplert no es podrà participar. En cap cas s’acceptaran inscripcions de menors de 14 anys.

12. L’ordre de sortida de cada corredor així com l’hora seran publicats en aquesta web i una hora abans a la sortida.

13. Els corredors sortiran d’un en un cada 30” o cada 15” en funció del total d’inscrits (l’organització es reserva el dret de canviar la freqüència però es compromet a notificar-ho amb antelació).

14. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir en cas d’observar un accident i/o comunicar-ho al control més proper. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

15. Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

 

16. Llençar deixalles, fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació.

17. Les condicions meteorològiques no suposaran en cap cas la suspensió de la prova.

 

18. El fet de participar suposa l’acceptació de totes aquestes normes, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

19. Un cop inscrit, si no es pot participar s'haurà de communicar als organitzadors i no hi haurà retornament dels diners de la inscripció, així però tindrà dret a la samarreta i els beneficis que la inscirpció et dona.

20. Els últims inscrits a partir del 35 no tindràn samarreta.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now